Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Σας προτρέπουμε να γραφτείτε στην λίστα αναμονής για να σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις προκύψει διαθέσιμη θέση ή ανοίξει νέο μάθημα.

HANDMADE ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΑ    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/12/2021 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
6

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
  • new
  • Τεχνικές
HANDMADE ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΑ    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Handmade λουκάνικα και σαλάμια! Η παρασκευή λουκάνικων είναι ένας από τους αρχαιότερους τρόπους διατήρησης κρέατος. Ανάλογα την χώρα αλλά και την περιοχή οι άνθρωποι εκπαιδεύτηκαν σε διαφορετικές τεχνοτροπίες και γεύσεις βάσει των τοπικών αναγκών και διαθέσιμων υλικών.


 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

Επιλογή κρέατος, στο φιλετάρισμα και το μείγμα κιμά

Ανάμειξη και σωστή δοσολογία μυρωδικών και μπαχαρικών

Ζύμωμα και ξεκούραση των υλικών

Μαρινάδες για τα κρέατα ανάλογα με την εποχικότητα τους

Κατάλληλη επιλογή μπαχαρικών

Ισορροπία στις γεύσεις που θέλουμε να δώσουμε.

Τι θα μάθω;

Στόχος του μαθήματος είναι να εκπαιδευτούμε στην βασική τεχνική δημιουργίας λουκάνικου,

επιπλέον να αναλύσουμε πως τα διαφορετικά υλικά, ο τεμαχισμός τους

και η χρήση συμπληρωματικών αρωματικών στοιχείων διαφοροποιεί το τελικό αποτέλεσμα.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.τα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «HANDMADE ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΑ    »!