ΠΡΑΛΙΝΕΣ & BONBONS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
7/12/2021 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Διαμαντόπουλος Στέφανος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Very Popular
  • Σοκολάτα
ΠΡΑΛΙΝΕΣ & BONBONS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα μάθημα με δύο μοναδικά σοκολατένια αντικείμενα: Από την μία Pralines, με πολλές διαφορετικές γεμίσεις, αγαπημένες σε όλους.

Οι πιο γνωστές είναι οι περίφημες Βελγικές και θεωρούνται το ιδανικό κέρασμα σε ιδιαίτερες περιπτώσεις. Η απαλή σοκολάτα που λειώνει απαλά και αναμιγνύεται με αρώματα της γέμιση της, έχει καθιερώσει τις πραλίνες ακαταμάχητες.  Από την άλλη τα BonBons σοκολατάκια που γεμίζουν θελκτικά το στόμα…  


 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

Στις πρακτικές εφαρμογές του μαθήματος: 

  • Τρούφες με κονιάκ
  • Τρούφες Τζιαντούγια
  • Τρούφες με φρούτα και μαρμελάδα
  • Μουσκαντίνα σουμάδας

Τι θα μάθω;

Στο σεμινάριο αυτό εκπαιδευόμαστε στις διαφορές που έχουν οι πραλίνες από τα bonbons, αλλά  και στις τεχνικές : στο στρώσιμο της σοκολάτας, γεύσεις και γεμίσεις που θα συμπληρώσουν τις γεύσεις αλλά και τεχνικές για να δημιουργήσετε τις δικές σας πραλίνες και bonbons.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΠΡΑΛΙΝΕΣ & BONBONS»!