ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14/12/2021 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
6

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γαλής Γιώργος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • Τεχνικές
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το χοιρινό σε όλο του το μεγαλείο!

Το ψαρονέφρι – αυτό το κομμάτι χοιρινού που θέλει το ιδιαίτερο ψήσιμό του για να αποδώσει τις μεγαλειώδεις γεύσεις του εξετάζεται σε ένα μοναδικό μάθημα. 

 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Τυλίγουμε το ψαρονέφρι με προσούτο Ευρυτανίας  και μπόλια
  • Γεμίζουμε με καπνιστό τυρί και μπαχαρικά και δοκιμάζουμε τις γεύσεις του με κάρδαμο, γλυκάνισο και μαραθόσπορο
  • Συνοδεύουμε με φύλλα παντζαριού, γραβιέρα και ψητές ντομάτες
  • Ετοιμάζουμε αλμυρό κέικ καρότου με μυρωδικά και πληγούρι με λιαστή ντομάτα και σουμάκ

Τι θα μάθω;

Τεχνικό σεμινάριο που επικεντρώνεται τόσο στην μαγειρική προετοιμασία, όσο στον εμπλουτισμό με συνοδευτικές γεύσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ  »!