BUCHE MOGADOR BY PIERRE HERME

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/12/2021 12:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 72€ ΜΟΝΟ 36,00€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Very Popular
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
  • Επίπεδο Advanced
  • Σοκολάτα
  • Special Edition
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
BUCHE MOGADOR BY PIERRE HERME

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μόνο το όνομα του πιο γνωστού Γάλλου ζαχαροπλάστη και σοκολατοποιού Pierre Herme φτάνει για να είμαστε σίγουροι για την μοναδική γεύση του κορμού με φρούτα του πάθους και αρώματα βανίλιας Μαδαγασκάρης που θα διαχειριστούμε σε ένα πολύ τεχνικό μάθημα. 

Στο σεμινάριο αυτό εκπαιδευόμαστε: σε μια διαφορετική τεχνική με το biscuit για να ξεφύγουμε από τον κλασσικό κορμό, αλλά και σε διαφορετικά αρωματισμένα σιρόπια και την σωστή ποσότητα που θα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ισορροπία στο επιδόρπιο.

Η τεχνική για γκανάζ σοκολάτας γάλακτος είναι σημαντική για να σταθεί σωστό το επιδόρπιο σε φόρμα. 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Biscuit Cuillere
  • Γκανάζ σοκολάτας γάλακτος και φρούτων του πάθους
  • Σιρόπι φρούτων του πάθους
  • Σιρόπι καραμελωμένης βανίλιας
  • Ανανάς σε καραμελωμένο σιρόπι βανίλιας
  • Κελύφη Macaron
  • Σως σοκολάτας
  • Nappage σοκολάτας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BUCHE MOGADOR BY PIERRE HERME»!