XMAS JOY

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/12/2021 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
6

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Special Edition
XMAS JOY

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα μενού με κοσμοπολίτικη προέλευση και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Συνταγές κλασσικής μαγειρικής που εξυπηρετούν ένα μενού για οποιαδήποτε περίσταση όσο απαιτητικές και αν είναι οι συνθήκες.  

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Σε χειμωνιάτικο τόνο το μενού ανοίγει η σούπα βελουτέ κάστανου με τις έντονα αμυλούχες γεύσεις της και την βελούδινη υφή της.
  • Τις γεύσεις δένουν τα χειροποίητα ραβιόλι παντζαριού που αποτελούν ένα μοναδικό ορεκτικό.
  • Στο μάθημα αυτό κόβουμε και απλώνουμε ζυμάρι ράβιολας και  γεμίζουμε με ψητά φουντούκια, με κρέμα σκόρδου και απαλή mousse κατσικίσιου τυριού.
  • Ετοιμάζουμε για κυρίως το κλασσικό χοιρομέρι, ψημένο στους χυμούς του κρέατος μαζί με κυδώνια και cocotte Χριστουγεννιάτικων λαχανικών.   

Τι θα μάθω;

Το μενού χαρακτηρίζεται και ξεχωρίζει από τις υπέροχες ψητές umami μυρωδιές που αποδίδει κατά το μαγείρεμα του και που φυσικά παραπέμπουν σε ζεστές χειμωνιάτικές νότες. 
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «XMAS JOY»!