FEUILLE MILLE REVERSE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/09/2021 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Στέφανος Διαμαντόπουλος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, ,
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
FEUILLE MILLE REVERSE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μία εξαιρετική εκδοχή του κλασικού mille-feuille από τον Pastry Chef Pascal de Deyne (Ambassador του brand Debic) του ζαχαροπλαστείου Van Dender στις Βρυξέλες,Βελγίου!

Το γλυκό αναδομείται και επαναδομείται στην revisitee μορφή του για να δημιουργήσει ένα μοναδικό γλύκισμα Γαλλικών τεχνικών και ισορροπημένων γεύσεων.

*οι φωτογραφίες και συνταγές αποτελούν πνευματικό δικαίωμα της @ Royal FrieslandCampina / DEBIC brand.

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

3 τεχνικές συνθέτουν την μοναδική δημιουργία του μιλφειγ:

  • Φεγιετέ ινβερσέ
  • Κρέμα μασκαρπόνε
  • Αρωματικό κρεμώ με εξωτικά φρούτα, μάνγκο και λεμόνι

Η σύγχρονη εκδοχή του αγαπημένου mille feuille σε μία εναλλακτική πρόταση.

 

Τι θα μάθω;

Στόχος του μαθήματος είναι να αποδώσει το κλασσικό γλυκό με έναν πιο σύγχρονο τρόπο που αποτελεί έμπνευση για περισσότερα γλυκίσματα

και να μας γνωρίσει με την ιδιαίτερη σύσταση του μέσα από την τεχνογνωσία των υλικών του. 
 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «FEUILLE MILLE REVERSE»!