Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

VANILLE ET DULCEY ENTREMET    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/09/2021 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 35,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, ,
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
VANILLE ET DULCEY ENTREMET    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σκέτος πειρασμός για τους λάτρεις της καραμέλας και της βανίλιας Μαδαγασκάρης.

Entremet είναι τα πολυστρωματικά επιδόρπια των οποίων οι στρώσεις στο σύνολό τους δημιουργούν μία συμφωνία. Σε κάθε κουταλιά θα πρέπει να εμπεριέχονται όλες οι παρασκευές δεμένες τέλεια μεταξύ τους αφήνοντας επίγευση από βανίλια και καραμέλα. 

 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

5 εξαιρετικές τεχνικές συνθέτουν αυτό το επιδόρπιο πειρασμός. 

  • Biscuit croustillan
  • Κρέμα αρωματισμένη με βανίλια Μαδαγασκάρης
  • Κρεμώ βανίλιας
  • Κομματάκια καραμέλας
  • Απολαυστικό γλασάζ καραμέλας

Τι θα μάθω;

Ένα σεμινάριο όπου εκπαιδευόμαστε να διαχειριζόμαστε τεχνικές και να συνδυάζουμε γεύσεις ανάλογα με το επιδόρπιο που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Το μάθημα προτείνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης και σπουδαστές ζαχαροπλαστικής τέχνης.


 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.τα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «VANILLE ET DULCEY ENTREMET    »!