GATEAU POIRE CHOCOLAT BLONDE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/05/2025 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
GATEAU POIRE CHOCOLAT BLONDE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το επιδόρπιο χαρακτηρίζεται από την «άγλυκη» φινέτσα του, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

Για την παρασκευή του απαιτείται χρήση ιδιαίτερων συστατικών, άψογη επαγγελματική εκτέλεση των τεχνικών και ισορροπία μεταξύ των  γεύσεων που συνυπάρχουν στο γλυκό.  

Ακολουθούμε τις διαδικασίες για μπισκουί αμυγδάλου, ενώ επιστρώνεται με γκαναζ λευκής σοκολάτας και γαρνίρουμε με μέντα, αχλάδι και πουρέ αχλαδιού.

Όταν ένα επιδόρπιο συναντά την υψηλή γαστρονομία το αποτέλεσμα μας αφήνει άφωνους...

 

Τι θα μάθω;

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν πώς να δημιουργούν αυτό το περίτεχνο γλυκό, εφαρμόζοντας τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Εκτός από τη δημιουργία των διαφόρων υφών, σημαντικό μέρος του μαθήματος είναι η σωστή παρουσίαση του γλυκού, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι γευστικά και αισθητικά άψογο.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Μπισκουί αμυγδάλου
  • Γκαναζ λευκής σοκολάτας
  • Γαρνίρισμα με μέντα, αχλάδι και πουρέ αχλαδιού

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «GATEAU POIRE CHOCOLAT BLONDE»!