THE CHOCOLAT-ORANGE DOME
- Advanced
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- new
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εξαιρετικό επιδόρπιο του Γάλλου Παγκόσμιου Ζαχαροπλάστη Jean Thomas Schneider που φέρει την υπογραφή του!
7 διαφορετικές τεχνικές συνθέτουν το γλυκό και απαιτούν γνώση και εμπειρία στην ζαχαροπλαστική, 15 διαφορετικά υλικά, 3 σοκολάτες διαφορετικής ποσόστωσης που συνιστούν τα διαφορετικά επίπεδα γεύσης, η αρμονία μεταξύ της κρέμας με το πορτοκάλι και οι ενδιάμεσες στρώσεις δημιουργούν το συνολικό αποτέλεσμα.
Ετοιμάζουμε πατ σαμπλέ κακάο, κρέμα πορτοκαλιού, ζενουά σοκολάτας, κρεμώ σοκολάτας, κρεμώ πορτοκαλιού, μους πορτοκαλιού και γλάσο λευκής σοκολάτας.
Τι θα μάθω;
Η τελειότητα ενός επιδορπίου δεν προκύπτει μόνο από την επιλογή των υλικών, αλλά και από τη σωστή διαχείριση των υφών, την τεχνική αρτιότητα και τη λεπτομέρεια στην εκτέλεση.
Σε αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν σε πολυεπίπεδες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο γλυκό που συνδυάζει κρεμώδη υφή και ένταση γεύσεων.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Πατ σαμπλέ κακάο
- Κρέμα πορτοκαλιού
- Ζενουά σοκολάτας
- Κρεμώ σοκολάτας
- Κρεμώ πορτοκαλιού
- Μους πορτοκαλιού
- Γλάσο λευκής σοκολάτας