COFFEE FLAVORS
- Advanced
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Very Popular
- Σοκολάτα
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο καφές, με το βαθύ άρωμα και την πολυδιάστατη γεύση του, αποτελεί ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα συστατικά στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική.
Σε αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν την τεχνική αρτιότητα και τη δημιουργική χρήση του καφέ σε επιδόρπια υψηλής αισθητικής και γεύσης.
Μέσα από κλασικές και σύγχρονες εφαρμογές, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στην αρμονική ενσωμάτωση των χαρακτηριστικών του καφέ σε διαφορετικές παρασκευές, δίνοντας έμφαση σε υφές, αρώματα και παρουσίαση.
Shortbread coffee είναι τα γνωστά τραγανά, βουτυράτα μπισκότα που συνδυάζουν την απαλή υφή με τη διακριτική πικράδα του καφέ.
Η ισορροπία βουτύρου και καφέ αναδεικνύει ένα κομψό, αλλά έντονο αποτέλεσμα που λειτουργεί ως βάση ή συνοδευτικό σε premium επιδόρπια.
Pavlova με Λικέρ Καφέ, η παραδοσιακή Pavlova αποκτά νέα διάσταση με την προσθήκη λικέρ καφέ.
Ο συνδυασμός της τραγανής μαρέγκας, της αέρινης κρέμας και των έντονων αρωμάτων του καφέ δημιουργεί ένα εντυπωσιακό γλυκό που κερδίζει με την κομψότητα και τη γευστική του πολυπλοκότητα.
Crème Brûlée με Baileys και Καφέ, η κλασσική συνταγή αναβαθμίζεται με την προσθήκη Baileys και καφέ, προσφέροντας έναν συνδυασμό βελούδινης κρέμας με νότες καραμέλας και ελαφρώς πικάντικης επίγευσης. Η τραγανή καραμελωμένη επιφάνεια ολοκληρώνει ένα επιδόρπιο υψηλής αισθητικής και αρμονίας.
Opera με Espresso Coffee, το διάσημο γαλλικό επιδόρπιο Opera αποτελεί τον απόλυτο καμβά για την ανάδειξη του espresso. Η σύνθεση λεπτών στρώσεων μπισκουί Joconde, κρέμας βουτύρου με καφέ και γκανάζ σοκολάτας απογειώνει τον συνδυασμό σοκολάτας και καφέ, προσφέροντας μια πολυεπίπεδη εμπειρία γεύσης.
Τι θα μάθω;
Ο στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάκτηση της τεχνικής και δημιουργικής χρήσης του καφέ στη ζαχαροπλαστική.
Οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν στην επίτευξη γευστικής ισορροπίας ανάμεσα στο αρωματικό προφίλ του καφέ και τα υπόλοιπα συστατικά.
Τεχνικές για κλασικές και σύγχρονες παρασκευές υψηλού επιπέδου και ανάδειξη των υφών και της αισθητικής παρουσίασης των επιδορπίων, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την πολυπλοκότητα.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Shortbread coffee
- Pavlova με λικέρ καφέ
- Crème Brulee με baileys και καφέ
- Opera with espresso coffee
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.