FINGER DONUTS
- Basic
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Very Popular
- Special Edition
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η νέα υβριδική εκδοχή των ντόνατς έρχεται με αέρα από το Λονδίνο και συναντά τη φινετσάτη λογική των εκλέρ, δημιουργώντας ένα εντελώς νέο και gourmet αποτέλεσμα.
Αρωματική ζύμη με εναλλακτικά άλευρα και βουτυρένιες γεμίσεις συνθέτουν επιδόρπια που ξυπνούν τη λαχτάρα για κάθε μέρα.
Η ζύμη των ντόνατς απαιτεί τεχνική για να φουσκώσει ιδανικά, το γλάσο χρειάζεται την τέλεια σύσταση, ο χρόνος ψησίματος είναι μια λεπτομέρεια-κλειδί και, φυσικά, οι γεύσεις πρέπει να ισορροπούν μοναδικά για μια γεμάτη εμπειρία απόλαυσης.
Τι θα μάθω;
Η ζύμη ντόνατς έχει τις ιδιαιτερότητες της για να φουσκώσει, το γλάσο πρέπει να έχει την σωστή σύσταση, ο χρόνος ψησίματος είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια και φυσικά πρέπει να ακολουθείται από έναν ιδανικό συνδυασμό γεύσεων για να δημιουργηθεί η ιδανική γέμιση.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Ντόνατς με αλεύρι από κάστανο με σοκολάτα και καβουρντισμένο φουντούκι
- Ντόνατς με αλεύρι από τριαντάφυλλο με γεύση βατόμουρο
- Ντόνατς με αλεύρι από κακάο με γεύση ελληνικό καφέ
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.