ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/01/2025 12:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
Για ένα σεμινάριο:49.90
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καραποστόλη Λίλα
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Εξειδικευμένα
  • Workshop
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ 

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ο κλάδος της εστίασης αποτελεί έναν ανταγωνιστικό χώρο, όπου η επιτυχία εξαρτάται σημαντικά από τον τρόπο προώθησης και παρουσίασης των προϊόντων.

Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.

 

***-10% Μόνο με κάρτα επαγγελματία

 

Λίγα λόγια για την Λίλα Καραποστόλη…

Η μουσική της καθόρισε τα πρώτα βήματα, δίνοντας το επαγγελματικό τέμπο μέσα από δισκοπωλεία και δισκογραφικές εταιρείες.

Οι βασικές σπουδές της κινήθηκαν ανάμεσα από τις "κλασσικές" γνώσεις στην κοινωνιολογία, στον απόλυτα ροκ δυναμισμό του marketing, για να καταλήξει σε ατελείωτους jazz αυτοσχεδιασμούς στον κόσμο της γαστρονομίας.

Η εμπειρία της περιλαμβάνει πλούσιο βιογραφικό εντός και εκτός επαγγελματικών κουζινών, ενώ έχει γνωρίσει από κοντά διάσημους Σεφ και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και γαστρονομικά ταξίδια. Αυτό της χάρισε μια άριστη καθολική γνώση του χώρου.

Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε γνωστά γαστρονομικά περιοδικά.

Υπηρέτησε ως αρχισυντάκτρια σε δύο αξιόλογα περιοδικά, το White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και το Biblos of Cooking.

Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου", τιμήθηκε με βραβείο στα Gourmet Awards και αποτελεί μια αναγνωρισμένη επιτυχία.

Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί σε σπουδές επιχειρηματικότητας στο ΜΙΤ και στη Συστημική Μελέτη Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.


 

Τι θα μάθω;

Ο στόχος του σεμιναρίου "Κοστολόγιο στην Εστίαση" είναι να παρέχει στους επαγγελματίες της εστίασης, της ζαχαροπλαστικής, του τουρισμού και σε όσους ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα στον κλάδο, την απαραίτητη γνώση και εργαλεία για τη σωστή διαμόρφωση, διαχείριση και προώθηση του μενού τους.

Πρακτικές Εφαρμογές

Στο τέλος του σεμιναρίου

  • οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει μια σφαιρική κατανόηση των βασικών παραγόντων που επηρεάζουν το μενού τους και θα είναι σε θέση να λάβουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις για τη βέλτιστη απόδοση της επιχείρησής τους.
  • Με την ολοκλήρωση του, οι συμμετέχοντες αναμένεται να επιτύχουν αντίληψη προετοιμασίας, πιο συγκεκριμένα θα αναπτύξουν την ικανότητα να κατανοούν πώς να προετοιμάζονται για τον σχεδιασμό ενός νέου μενού, λαμβάνοντας υπόψη τις επιχειρηματικές τους ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών.
  • Θα κατανοήσουν ποιες βασικές πληροφορίες είναι απαραίτητες στον σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων του κόστους υλικών, των αναμενόμενων τιμών πώλησης και των διαθέσιμων υλικών και προμηθευτών.
  • Θα αναγνωρίσουν ποιοι εμπλέκονται στη διαδικασία, είτε πρόκειται για το έργο ενός ατόμου, είτε ομαδικής προσπάθειας και θα κατανοήσουν τον ρόλο και τη συνεργασία τους στη διαδικασία.
  • Θα γνωρίζουν ποια μελέτη πρέπει να προηγηθεί του σχεδιασμού και της σύνταξης του μενού.

Συνοπτικά, το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί να αναπτύξει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τον σχεδιασμό και την σύνταξη ενός αποτελεσματικού μενού στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού.

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ »!