ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/01/2025 18:00   -   28/02/2025 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
Ένα άτομο 1500€
EARLY BIRD με δώρο εξετάσεις πιστοποίησης 1400€
Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές τιμές
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Δευτέρα - Τετάρτη
Ώρες διεξαγωγής
18:00-21:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μαλαξιανάκης Μιχάλης, Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Commis Cook Chef (βοηθός μάγειρα)
Δυνατότητα πιστοποίησης
Μέσω της ACTA για Commis Cook Chef (βοηθός μάγειρα)
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
200
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Ταχύρυθμα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα μαγειρικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με εξειδικευμένα μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσετε  γνώσεις σε θέματα Ασφάλειας και Υγιεινής.

Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτηθεί η απαιτούμενη εκπαίδευση με δυνατότητα πιστοποίησης επαγγέλματος για εργασιακή ένταξη στο συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, εμπλουτισμένες σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης. Χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων) συμπεριλαμβάνονται στο σεμινάριο.

ΗMΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ  18:00-21:00 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2025

 

 

 

 

 

 

 

Τι θα μάθω;

Ιδανικός τρόπος εντατικής και μεθοδικής επιμόρφωσης για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Αποκτήστε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.

Αντιληφθείτε και εφαρμόστε την τεχνογνωσία πίσω από κάθε υλικό, προκειμένου να το διαχειριστείτε μαγειρικά.

Πρακτικές Εφαρμογές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

  • ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές
  • ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί 
  • ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες 
  • ΜΑΘΗΜΑ 4: Ρύζι 
  • ΜΑΘΗΜΑ 5: Σούπες 
  • ΜΑΘΗΜΑ 6: Λαχανικά 
  • ΜΑΘΗΜΑ 7: Ζύμες 
  • ΜΑΘΗΜΑ 8: Πατάτες 
  • ΜΑΘΗΜΑ 9: Aυγά 
  • ΜΑΘΗΜΑ 10: Κρέας
  • ΜΑΘΗΜΑ 11: Κοτόπουλο 
  • ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι 
     

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  • Ασφάλεια και υγιεινή 
  • Εστιατορική τέχνη 
  • Επιχειρώντας στη εστίαση  
  • Μαγειρική τέχνη  
  • Τα μαχαίρια του σεφ  
  • Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός  
  • Βιογραφικό συνέντευξη 
  • Προσομοίωση εξετάσεων 

 

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής (250€) ή την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

 

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ»!