Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

JOSE ANDRES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5/12/2024 17:00   -   21:30
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
75
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Very Popular
  • Gourmet
JOSE ANDRES

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ο Jose Andres δεν είναι απλώς ένας διακεκριμένος σεφ, αλλά ένας οραματιστής που έχει συνδυάσει τη γαστρονομία με την κοινωνική αλλαγή.

Γεννημένος στην Ισπανία και εγκατεστημένος στις ΗΠΑ, έχει αναδείξει τις ισπανικές γεύσεις παγκοσμίως, ενώ παράλληλα έχει πρωτοστατήσει στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω της World Central Kitchen, την οποία ίδρυσε για να προσφέρει γεύματα σε περιοχές που πλήττονται από κρίσεις.

Αναγνωρισμένος για τις καινοτόμες τεχνικές του, αλλά και για τη δέσμευσή του να χρησιμοποιεί την κουζίνα ως εργαλείο κοινωνικής προσφοράς, ο Andres αποτελεί μια ισχυρή φωνή τόσο στον γαστρονομικό κόσμο όσο και σε ανθρωπιστικά ζητήματα.

Στο σεμινάριο αυτό θα ανακαλύψουμε πώς οι τεχνικές του συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία, εξετάζοντας πιάτα που αντιπροσωπεύουν την ισπανική κληρονομιά του.

#Greatchef, #Greatchefatmathimatamageirikis

Τι θα μάθω;

Το σεμινάριο έχει ως κύριο στόχο:
•    Την εξερεύνηση των γαστρονομικών τεχνικών του Jose Andres, που συνδυάζουν τις πλούσιες γεύσεις της ισπανικής παράδοσης με τη σύγχρονη δημιουργικότητα.
•    Την πρακτική εξάσκηση σε πιάτα-ορόσημα όπως το Gambas al Ajillo και το Pulpo a la Gallega, εμβαθύνοντας στις παρασκευαστικές τους λεπτομέρειες.
•    Την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η γαστρονομία μπορεί να γίνει μέσο για κοινωνική δράση, αντλώντας έμπνευση από το έργο του Andres στην παγκόσμια κοινότητα.
Μετά το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει δεξιότητες που θα τους επιτρέπουν να δημιουργούν παραδοσιακά ισπανικά πιάτα, ενώ παράλληλα θα έχουν αποκτήσει νέες προοπτικές για τον ρόλο του σεφ ως κοινωνικού ηγέτη. 
 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Gambas al Ajillo (Γαρίδες με Σκόρδο)
  • Pulpo a la Gallega (Χταπόδι à la Gallega)
  • Τάρτα του Σαντιάγο

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «JOSE ANDRES»!