ΚΡΕΠΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
20/01/2025 18:00   -   10/02/2025 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
Ένα άτομο 350€
Ειδική τιμή EARLY BIRD 300€
Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές τιμές
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδίκευση
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Δευτέρα - Παρασκευή
Ώρες διεξαγωγής
18:00-21:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Guest Chef
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Βεβαιώση παρακολούθησης προγράμματος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
100
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

 Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • eco
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΚΡΕΠΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η παρασκευή του χυλού αποτελεί μια μαγική διαδικασία, γεμάτη μυστικά και τεχνικές λεπτομέρειες.  

Σε αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα αφοσιωθείτε στην τέχνη των Κρεπών, Βάφλων, Ντόνατς και Λουκουμάδων και ανακαλύψτε τα μυστικά που καθιστούν τα συγκεκριμένα γλυκίσματα τόσο απολαυστικά. 

Κάθε ενότητα του προγράμματος επικεντρώνεται σε μια από τις δημοφιλείς και αγαπημένες επιλογές: Κρέπες, Βάφλες, Ντόνατς και Λουκουμάδες. Στοχεύοντας στην απόκτηση βαθύτερης και ολοκληρωμένης γνώσης, το πρόγραμμα στοχεύει στη διδασκαλία και πρακτική εφαρμογή τεχνικών και δεξιοτήτων για την παρασκευή τους, εξασφαλίζοντας την επίτευξη επαγγελματικής αρτιότητας. 

Με διαδραστικά μαθήματα και πρακτική εξάσκηση, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για τη σωστή παρασκευή και ψήσιμο των βασικών και εναλλακτικών συνταγών. Ο σκοπός του προγράμματος είναι να σας εξοπλίσουμε με αυξημένη τεχνογνωσία και δεξιότητες.

Σε κάθε σεμινάριο, θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας μέσα από πρακτική εξάσκηση. Εξοικειωθείτε με τις λεπτομέρειες της παρασκευής, αποκτήστε κατανόηση για τις θερμοκρασίες, τις υλικότεχνικές διαδικασίες και τον τρόπο ψησίματος που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Εργαστηριακά εξασκηθείτε στη δημιουργία υπέροχων γεύσεων με επαγγελματική υποστήριξη.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ,ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 18:00-21:00 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2025  

 

 

Τι θα μάθω;

Στόχος είναι να εξειδικεύσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε βάθος στη παρασκευή της Κρέπας και της Βάφλας, αλλά και  να γίνεται master στην δημιουργία λαχταριστών Donuts και Λουκουμάδες.

Για το σεμινάριο χρησιμοποιούμε επαγγελματική κρεπιέρα.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Χυλός Κρέπας & Waffles | Τεχνικές & Γεμίσεις
  • Αλμυρές κρέπες | Τεχνικές & Γεμίσεις
  • Γλυκές κρέπες | Τεχνικές & Γεμίσεις
  • Ζύμη Donuts & Cronuts | Τεχνικές & Γεμίσεις
  • Λουκουμάδες, Beignets, Bomboloni | Γεμίσεις και Toppings

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

  • Ασφάλεια και υγιεινή  
  • Μαγειρική τέχνη
  • Τα μαχαίρια του σεφ

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΡΕΠΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»!