PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
7/01/2025 10:00   -   30/04/2025 15:00
ΚΟΣΤΟΣ
Ένα άτομο από 3500€ early bird στα 2900€
Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές ειδικών κατηγοριών
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Culinary Arts Program
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Εργαστήρια Δευτέρα- Τετάρτη
Ώρες διεξαγωγής
Πρωινό τμήμα 10:00-15:00 ή
Απογευματινό τμήμα 17:00-21:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Guest Chef
Δυνατότητα πιστοποίησης
Μέσω της ACTA
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής
  • Ταχύρυθμα
PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

To Pastry Arts Program είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που σας δίνει την δυνατότητα να μυηθείτε στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

Τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια που έχει θέσει η Σχολή, αλλά και η υπεροχή της που βασίζεται τόσο στην αφοσίωση των εργαστηριακών εφαρμογών, αλλά και στο εξαιρετικό υπόβαθρο των εκπαιδευτών, καθιστά τις σπουδές σας άριστα καταρτισμένες! ​Το πρόγραμμα σας προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες, δομημένο τρόπο παρουσίασης και επαγγελματική ορολογία.

Σε κάθε επίπεδο που ολοκληρώνετε διεκδικείτε την ανάλογη Πιστοποίηση άμεσα μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος που θα αποκτήσετε συνολικά:

  • Πιστοποίηση Pastry Chef,από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης “PASTRY ARTS PROGRAM” από τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center ΚΔΒΜ διαπιστευμένο από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης βάσει προτύπου QTL Expert.
  • Βεβαιώση Παρακολούθησης Εξειδικευμένου κύκλου ζαχαροτεχνικής από ΚΔΒΜ Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center
  • Συστατική Επιστολή από τον επιβλέποντα Chef εκπαιδευτή σας

Οι Πιστοποιήσεις είναι δίγλωσσες, αναγνωρισμένες σε παγκόσμιο επίπεδο και μπορούν να ανοίξουν πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα της γαστρονομίας. 

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για εξατομικευμένη πρόταση. 

Τι θα μάθω;

Συνδυάζεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, παρέχοντας στους συμμετέχοντες ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα τους εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της γαστρονομίας.

Με την καθοδήγηση έμπειρων ζαχαροπλάστων, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν τις τεχνικές, τα μυστικά και τις τάσεις που κυριαρχούν στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. 
Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει μια πλήρη εμπειρία ζαχαροπλαστικής, αναδεικνύοντας την δημιουργική και γευστική ικανότητα των συμμετεχόντων και επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο.

Πρακτικές Εφαρμογές

Θεματολογία εργαστηρίων συνoπτικά:

  • Βασικές κρέμες ζαχαροπλαστικής,πατισεερί, μους, μπαβαρουάζ,σαντιγί, κρέμες βουτύρου.
  • Βάσεις ζαχαροπλαστικής,μπισκουί, σαμπλέ, σουκρέ, κράμπλ, πάστα φλώρα
  • Μπριος, σαβαρέν, τσουρέκι, κρουασάν, σφολιάτα
  • Σοκολάτα, λιώσιμο,στρώσιμο και παρασκευές με σοκολάτα
  • Κέικ, βουτήματα, πετιτ φουρ σεκ
  • Μακαρόν, μαρέγκες
  • Παγωτά, σορμπέ, ρίπλες
  • Φρούτα και τεχνικές διαχείρισης τους
  • Παραδοσιακά και εορταστικά γλυκά
  • Αρτοποιία
  • Ζαχαροτεχνική 

Ολοκληρώνοντας τις τεχνικές ακολουθούν οι πρακτικές εφαρμογές σε κάθε εργαστήριο.

Η πλήρη διάθρωση του προγράμματος δίνεται αναλυτικά σε προσωπική συνάντηση με την εκπαιδευτική σύμβουλο και με την δυνατότητα ξενάγησης στους χώρους μας. 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)»!