ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Very Popular
- Φράουλα
- Φρούτα
- Special Edition
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Petit gateau ή μικρές ατομικές παστούλες αποτελούν μικρές δημιουργίες της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.
Η προέλευσή τους φαίνεται να προέρχεται από το εστιατόριο Le Louis XV στο Μονακό, όπου ο σεφ Alain Ducasse έφερε για πρώτη φορά σε επιτυχία τη συνταγή το 1981.
Ανάμεσα στις ποικίλες γεύσεις που μπορούν να δημιουργηθούν, συμπεριλαμβάνονται οι επιλογές με μπανάνα, κανέλα και σοκολάτα καραμέλας (gold chocolate), μάνγκο, passion και καρύδα, καθώς και με φιστίκι και αμαρένα.
Τι θα μάθω;
Στόχος είναι να εκπαιδευτούμε σε τεχνικές που απαιτούνται για την παρασκευή αυτών των λαχταριστών petit gateau και να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές γεύσεις και αρωματικούς συνδυασμούς.
Πρακτικές Εφαρμογές
-
Μπανάνα, κανέλα, σοκολάτα καραμέλας (gold chocolate)
-
Μάνγκο, passion, καρύδα
-
Φιστικι, αμαρενα
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.