DELICE DE NOISETTE
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Very Popular
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
- Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Mια υπέροχη σύνθεση που συνδυάζει διάφορες τεχνικές και συστατικά, οι οποίες αναδεικνύουν τον κύριο ρόλο του φουντουκιού και την προσέγγιση που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αυτού του γλυκού.
Θα αναλύσουμε τις τεχνικές που απαιτούνται για τη δημιουργία του "Délice de Noisette".
Ανάμεσα στις τεχνικές μας παντεσπάνι φουντουκιού, φεγιεντίνη, κρεμέ, μους φουντουκιού με τζίντζερ, καθώς και το γλάσο φουντουκιού σοκολάτας που θα δώσει μια απίστευτη επικάλυψη στο γλυκό μας.
Τι θα μάθω;
Στο τέλος του σεμιναρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε αυτές τις τεχνικές και να δημιουργήσουμε το δικό μας "Délice de Noisette".
Θα εξασκηθούμε στην ακρίβεια και την τεχνική για να παράγουμε ένα υψηλής ποιότητας γλυκό που θα εντυπωσιάσει κάθε γευστική αισθητική.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Φουντούκι παντεσπάνι
- Φεγιεντίνη
- Κρεμε
- Μους φουντούκι με τζίντζερ
- Γλάσο φουντοοκιού σοκολατας
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.