Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ WORKSHOP 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
26/11/2022 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 69,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Σμαρνάκης Ιωάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Masterclass
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής
  • Εξειδικευμένα
  • Workshop
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ WORKSHOP 

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ο συνολικός κλάδος της εστίασης, των τροφίμων και των ποτών βρίσκεται ακόμα μία φορά μπροστά σε νέες προκλήσεις με ραγδαίες αλλαγές που δοκιμάζουν την βιωσιμότητα των μονάδων.  

Η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια των α υλών, η έλλειψη προσωπικού, οι νέες, αυστηρές απαιτήσεις στην παραγωγή των προϊόντων απαιτούν αυστηρό έλεγχο του κόστους, ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να αποδίδουν την επιδιωκόμενη κερδοφορία στην επιχείρηση.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν για όσους ασχολούνται με την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων να κατανοούν πώς η δομή του κόστους διαμορφώνεται και ποικίλλει και πώς επηρεάζει στρατηγική μίας επιχείρησης.

Το σεμινάριο εισάγει τους εκπαιδευόμενους στις βασικές αρχές προγραμματισμού και ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να βελτιστοποιήσουν την απόδοση των παραγωγικών πόρων, μειώνοντας το κόστος παραγωγής.

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην εστίαση, στην παραγωγή τροφίμων/ζαχαροπλαστικών ειδών/αρτοποιημάτων και τους βοηθάει να ανακαλύψουν τα πραγματικά κόστη της επιχείρησής τους.

 

 

Τι θα μάθω;

Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το αντικείμενό της, να γνωρίζει με ακρίβεια το κόστος της παραγωγής της, αλλά και τον τρόπο που διαμορφώνονται και συμπεριφέρονται γενικότερα όλα τα κόστη της.

Η γνώση αυτή είναι απαραίτητη, τόσο για τον διοίκηση και έλεγχο του κόστους, όσο και για την λήψη αποφάσεων στρατηγικού ή τακτικού χαρακτήρα.

Πρακτικές Εφαρμογές

Αναλυτικά η θεματολογία του σεμιναρίου:

  • Κόστος Παραγωγής – Βασικές έννοιες
  • Βασικές αρχές κοστολόγησης
  • Κόστος προϊόντος & Κόστος φύρας
  • Εργατικά έξοδα 
  • Γενικά έξοδα 
  • Σχηματισμός αναλυτικού κόστους παραγωγής

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ WORKSHOP »!