Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/11/2022 18:00   -   29/11/2022 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€120 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδίκευση
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Κάθε Τρίτη
Ώρες διεξαγωγής
18:00-21:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Βεβαιώση παρακολούθησης προγράμματος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
100
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

 Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Τεχνικές
  • Ζυμαρικά
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την τέχνη των χειροποίητων ζυμαρικών σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες δημιουργίας ζύμης και επεξεργασίας της!

Tα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο έχουν να αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής χειροποίητων ζυμαρικών.

Ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, για επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες μάγειρες.

-Μόνο με προπληρωμή- 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Τρ 15/11, Τρ 22/11, Τρ 29/11  κάθε Τρίτη απόγευμα 18:00-21:00

 

Τι θα μάθω;

Απευθύνεται σε ενθουσιώδεις της μαγειρικής που επιθυμούν να φτάσουν τις δεξιότητες τους σε ανώτερο επίπεδο, σε όσους επιθυμούν να κάνουν στροφή καριέρας και εξερευνούν την μαγειρική και σε μαθητές επαγγελματικών σχολών που θέλουν να 'φρεσκάρουν' τις γνώσεις τους.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • ΜΑΘΗΜΑ 1: Είδη Ζυμαρικών, Τεχνογνωσία α υλών και βασικές ζύμες |  άλευρα και εναλλακτικές αλεύρων | διαφορετικά είδη ζυμαρικών και ζύμες
  • ΜΑΘΗΜΑ 2: Διεθνή Ζυμαρικά | είδη ζύμης, άνοιγμα, μαγείρεμα και σάλτσες
  • ΜΑΘΗΜΑ 3: Παραδοσιακά Ζυμαρικά |είδη ζύμης, άνοιγμα, μαγείρεμα και σάλτσες

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  • Ασφάλεια και υγιεινή 
  • Επιχειρώντας στη εστίαση  
  • Τα μαχαίρια του σεφ  

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»!