HAUTE POISSONNERIE  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
31/03/2022 16:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€120 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Ψάρι
  • Επίπεδο Mastering
  • Τεχνικές
HAUTE POISSONNERIE  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετικό σεμινάριο υψηλών τεχνικών για πιάτα με βάση το ψάρι. Από το φιλετάρισμα, στην διαχείριση και στο μαγείρεμα, τις γαρνιτούρες και το άψογο plating για την τελική παρουσίαση του πιάτου. 

Το masterclass αυτό προσεγγίζει το ιδιαίτερο αντικείμενο των ψαριών με μεσογειακές γεύσεις και παιχνίδισμα, τεχνικές καθαρισμού, φιλεταρίσματος ψαριού και δημιουργικές γεύσεις.  

** DEMONSTRATION ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ   




 

 

Σημειώσεις


Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

Παρασκευή ζωμών ψαριών | Παρασκευή σαλτσών | Γαρνιτούρες | Plating 

Πρακτικές Εφαρμογές με: 

  • Χριστόψαρο (λευκά στρογγυλά μη λιπαρά ψάρια)
  • Καλκάνι (πλακουτσωτά ψάρια)
  • Πεσκανδρίτσα (λευκά στρογγυλά)
  • Σφυρίδα (λευκά στρογγυλά ψάρια)
  • Μπακαλιάρος (λευκά στρογγυλά μη λιπαρά ψάρια)

*η επιλογή των ψαριών ενδέχεται να διαφοροποιηθεί αναλόγως τον καιρό.

Τι θα μάθω;

Στόχος του σεμιναρίου είναι η τεχνογνωσία διαχείρισης ψαριών υψηλού κόστους και η απόδοσή τους σε πιάτα που αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα κάθε ψαριού. 

Ανάλυση θεματολογίας
Τροφογνωσία ψαριών
Ανατομία & Φιλετάρισμα ψαριών
Ανάλυση τεχνικών 
Τρόποι διαχείρισης 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «HAUTE POISSONNERIE  »!