GREEK ΡΙΖΟΤΟ    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
18/02/2022 12:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
webinar
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
zoom.us, πλατφόρμα live streaming, free
  • Basic
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Επίπεδο Basics
  • Τεχνικές
GREEK ΡΙΖΟΤΟ    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μπορεί οι Ιταλοί να κατοχύρωσαν το ριζότο, αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα τροποποιήσαμε την τεχνική στα δικά μας δεδομένα.Αν και τεχνικά ο όρος είναι αβάσιμος, ωστόσο η εμπορική απήχηση διαφωνεί, μιας και ο κόσμος τελικά το αποδέχεται με αγάπη. 
 

Σημειώσεις


Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • τραχανότο με γαρίδες 

  • κριθαρότο με μανιτάρια 

  •  πληγουροτό με σύγκλινο και πορτοκάλι

Τι θα μάθω;

Με βάση τον τρόπο εκτέλεσης του ριζότο, βλέπουμε 3 παραλλαγές (Κριθαρότο, Τραχανότο, Πληγούροτο) που χρησιμοποιούν ζυμαρικά και δημητριακούς καρπούς στην θέση του ρυζιού.

Μαθαίνουμε για το κατάλληλο χύλωμα τους, χρησιμοποιώντας μαγειρικές διαδικασίες, εξετάζουμε την πλούσια σύστασή τους, αλλά και πώς θα χαρίσουμε μοναδικές γεύσεις για να αναδείξουμε τα πιάτα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «GREEK ΡΙΖΟΤΟ    »!