ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ SUSHI

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14/02/2022 17:00   -   22/02/2022 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
1 άτομο 600€ Κόστος Συμμετοχής
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδίκευση
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη
Ώρες διεξαγωγής
17:00-21:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Παπαδόπουλος Σωτήριος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Βεβαιώση παρακολούθησης προγράμματος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
150
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

 Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Ψάρι
  • Ιαπωνική Κουζίνα
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ SUSHI

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το εξειδικευμένο σεμινάριο έχει ως στόχο να σας εκπαιδεύσει στις βασικές τεχνικές μαγειρικής της Ιαπωνικής Κουζίνας με μεγάλη έμφαση στο sushi.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μέρη: το εργαστηριακό και το e-learning, σχεδιασμένο ώστε να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τον επαγγελματία που επιθυμεί να εξασκήσει την τέχνη της ιαπωνικής κουζίνας. 

Απευθύνεται σε: φιλόδοξους μάγειρες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, προσωπικό ασιατικής εστίασης 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, απόγευμα 15:00-21:00

Δε 14/02, Τρ 15/02, Τε 16/02, Δε 21/02, Τρ 22/02

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • ΜΑΘΗΜΑ 1:  Παρασκευή ρυζιού και rice seasoning
  • ΜΑΘΗΜΑ 2: Τεχνική φιλεταρίσματος και εφαρμογές
  • ΜΑΘΗΜΑ 3: Η τέχνη του roll (προετοιμασία, κοπές λαχανικών, πόστο sushi)
  • ΜΑΘΗΜΑ 4:  Πρακτικές εφαρμογές φιλεταρίσματος | Βασικό συνταγολόγιο για σούσι
  • ΜΑΘΗΜΑ 5: Παρουσίαση και στήσιμο πιάτων

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  • Ασφάλεια και υγιεινή 
  • Επιχειρώντας στη εστίαση  
  • Τα μαχαίρια του σεφ  

Τι θα μάθω;

Δίνεται μεγάλη σημασία στην κατανόηση της φιλοσοφίας της Ιαπωνικής Κουζίνας και των βασικών υλικών, ενώ παράλληλα το πρόγραμμα εισάγει τους μαθητές σε βασικές αρχές μαγειρικής, δεξιότητες στο μαχαίρι και τεχνικές φιλεταρίσματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

Λόγω των συνθηκών covid 19

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 48 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ SUSHI»!