ΚΡΕΠΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12/01/2022 11:00   -   26/01/2022 14:00
ΚΟΣΤΟΣ
€200 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
webinar
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδίκευση
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Τετάρτη και Πέμπτη
Ώρες διεξαγωγής
11:00-14:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Βεβαιώση παρακολούθησης προγράμματος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
100
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

 Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
zoom.us, πλατφόρμα live streaming, free
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Very Popular
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΚΡΕΠΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η παρασκευή του χυλού είναι γεμάτη μυστικά!! Όσο πιο πετυχημένη, τόσο πιο σωστό το ψήσιμο της και νόστιμη το αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε την τέχνη του χυλού και των γεμίσεων σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες!

Tα μαθήματα είναι διαδραστικά σας βοηθούν να αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής των χειροποίητων κρεπών, βάφλας, ντόνατς και λουκουμάδες! 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Τετάρτη και Πέμπτη πρωί 11:00-14:00

Τε 12/01, Πε 13/01, Τε 19/01, Πε 20/01, Τε 26/01

 

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • ΜΑΘΗΜΑ 1: Χυλός Κρέπας & Waffles | Τεχνικές & Γεμίσεις
  • ΜΑΘΗΜΑ 2: Αλμυρές κρέπες | Τεχνικές & Γεμίσεις
  • ΜΑΘΗΜΑ 3: Γλυκές κρέπες | Τεχνικές & Γεμίσεις
  • ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζύμη Donuts & Cronuts | Τεχνικές & Γεμίσεις
  • ΜΑΘΗΜΑ 5: Λουκουμάδες, Beignets, Bomboloni | Γεμίσεις και Topping

 

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  • Ασφάλεια και υγιεινή 
  • Επιχειρώντας στη εστίαση  

Τι θα μάθω;

Στόχος είναι να εξειδικεύσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε βάθος στη παρασκευή της Κρέπας και της Βάφλας, αλλά και  να γίνεται master στην δημιουργία λαχταριστών Donuts και Λουκουμάδες.

Για το σεμινάριο χρησιμοποιούμε επαγγελματική κρεπιέρα.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΡΕΠΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»!