Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/09/2021 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, ,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικές
Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ποιο είναι το ιδανικό κρέας που πρέπει να επιλέξουμε για να αποδώσει τις καλύτερες μπριζόλες?

Πώς θα πετύχουμε την τέλεια υφή και γεύση στην μπριζόλα μας?

Με τι μπορούμε να τις συνοδεύσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε κυρίως πιάτα εξαιρετικής νοστιμιάς.

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Κρέατα: Μπριζόλα σωτέ (κόντρα φιλέ) | Μπριζόλα γκριγιέ (χοιρινή) | Μπριζόλα ροτί (καρέ μόσχου)
  • Σάλτσες: Βούτυρο αντζούγιας | Σώς Ολανδέζ
  • Γαρνιτούρες: Πατάτες Λυονέζ | Αντίβ μπραιζέ |Σελινόριζα πουρές

Τι θα μάθω;

Διαφορετικά κομμάτια με τεχνικές, μαγειρικές μεθόδους για γαρνιτούρες με κηπευτικά εποχής,

χειροποίητες σως για να συνδυάσουμε και να απογειώσουμε την γεύση της

και όλα τα μυστικά για να τελειοποιήσετε την μπριζόλα! Μοναδικές συνταγές για υπερπλήρη πιάτα γεμάτα γεύση.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.τα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ    »!