ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/02/2022 10:00   -   28/02/2022 14:00
ΚΟΣΤΟΣ
Από 550€ ΜΟΝΟ 450€ για 1 άτομo
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδίκευση
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 
Ώρες διεξαγωγής
10:00-14:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
200
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

 Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, ,
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Ελληνικές Συνταγές
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Τεχνικές
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να σας εκπαιδεύσει στις τεχνικές μαγειρικής της Ελληνικής Κουζίνας.
Από την τοπικότητα στην οικουμενικότητας της Κουζίνας μας, τις παραδοσιακές παρασκευές ανά εδεσματολογική κατηγορία, αλλά και με πολλές επαγγελματικές λύσεις, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμάζει μάγειρες για να εργαστούν σε Ελληνικά Εστιατόρια ανά τον κόσμο.

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022 ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 

 

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • ΜΑΘΗΜΑ 1: Αλοιφές – Ψευτοκεφτέδες 
  • ΜΑΘΗΜΑ 2: Όσπρια- Σούπες 
  • ΜΑΘΗΜΑ 3: Λαδερά – Γεμιστά - Ντολμάδες
  • ΜΑΘΗΜΑ 4:  Θαλασσινά
  • ΜΑΘΗΜΑ 5:  Ψάρι
  • ΜΑΘΗΜΑ 6:  Μοσχάρι
  • ΜΑΘΗΜΑ 7: Κιμάς
  • ΜΑΘΗΜΑ 8:  Χοιρινό / Αρνάκι

Τι θα μάθω;

Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία. 

Απευθύνεται σε φιλόδοξους μάγειρες, ενθουσιώδεις της μαγειρικής, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για εκπαίδευση προσωπικού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»!