ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/09/2021 12:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
webinar
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
3
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
20

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καραποστόλη Λίλα
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
zoom.us, πλατφόρμα live streaming, free
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Very Popular
  • Εξειδικευμένα
  • Workshop
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μια εξαιρετική καινοτομική ιδέα δεν αναπτύσσεται στη ζώνη της άνεσης μας. Χρειάζεται θάρρος, να αποπνέει ζωή και να αφουγκράζεται την εποχή και τους ανθρώπους. Μόνο έτσι μπορεί να στηθεί ένα πετυχημένο concept που θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Η επιχειρηματικότητα που πρόκειται να αναπτύξετε δεν είναι ταλέντο, μπορεί να διδαχθεί ως δεξιότητα και να προφυλάξει από ανεπιθύμητες κακοτυχίες! Δεδομένου ότι οι επιχειρήσεις εστίασης είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης. Όλοι όσοι ασχολούνται με αυτές, το γνωρίζουν. Όλοι όσοι θέλουν να μπουν στο χώρο, το αγνοούν. Η σκληρή αλήθεια στο θέμα αυτό είναι ότι το να ανοίξεις ένα εστιατόριο, ενδέχεται να είναι μία από τις δυσκολότερες επενδύσεις που μπορείς να κάνεις με τα χρήματά σου.

 

Λίγα λόγια για την Λίλα Καραποστόλη…

Η μουσική την καθόρισε, δίνοντας τον ρυθμό στα βήματά της. Βήματα που κινήθηκαν από τις "κλασσικές" σπουδές της.

Κοινωνιολογίας, στον rock δυναμισμό του marketing, για να καταλήξουν μέσα από ανεξάντλητους jazz αυτοσχεδιασμούς στην γαστρονομία. Η εμπειρία που απέκτησε μέσα και έξω από τις επαγγελματικές κουζίνες, η γνωριμία της με τριάστερους

Σεφ και τα πολυάριθμα γαστρονομικά της ταξίδια, της εξασφαλίζουν άριστη γνώση του χώρου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί  σε αρκετά γαστρονομικά και lifestyle περιοδικά.

Υπήρξε αρχισυντάκτρια του White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και του Biblos of Cooking.  Έχει εξειδικευτεί  σε σπουδές διοίκησης από το ΜΙΤ. Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου" βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο γαστρονομίας Έλληνα συγγραφέα  από τα Gourmet Awards.

Στους συμμετέχοντες θα αποσταλεί Βεβαίωση Παρακολούθησης

Σημειώσεις

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Τι θα μάθω;

Αυτό το σεμινάριο ξεδιπλώνει το νήμα από την ιδέα έως και το στήσιμο της επιχείρησης.

Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση. Από το πρόβλημα στην βασική ιδέα, στον ιδανικό πελάτη της εστίασης, στο ίδιο το προϊόν και τις πωλήσεις.

Η γνώση αυτή εξασφαλίζει στον μελλοντικό επιχειρηματία την ηρεμία ότι η ιδέα του είναι προσεκτικά επιλεγμένη και με όλα τα εχέγγυα για να αποδώσει κέρδη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.τα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ»!