Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PANETTONE PANDORO    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2/12/2023 10:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Σαράβας Μιχάλης  
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Αρτοποιία
  • Very Popular
  • Special Edition
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
PANETTONE PANDORO    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται στην παρασκευή του panettone και του pandoro, δύο δημοφιλών Χριστουγεννιάτικων γλυκών που αποτελούν ένα σήμα κατατεθέν για την Ιταλία.

Το panettone, αυτή η γλυκιά διασταύρωση ψωμιού και τσουρεκιού, έχει την ιστορία του στενά συνδεδεμένη με διάφορες εκδοχές.

Μια από αυτές τη συνδέει με μια μοναχή που, αντί να φτιάξει ψωμί, δημιούργησε αυτό το γλυκό για να το μοιράσει στους φτωχούς.

Μια άλλη εκδοχή οδηγεί στον μύθο ενός αρτοποιού από το Μιλάνο που, αντιμέτωπος με το ψήσιμο ενός ψωμιού, κατέληξε να δημιουργήσει το panettone με την προσθήκη μελιού, σταφιδών και ζαχαρωμένων φρούτων και το παρουσίασε σαν ψωμί του Τόνι (Pan di Toni)

Ο κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις τεχνικές για την παρασκευή αφράτων και εντυπωσιακών panettone και pandoro.

 

Τι θα μάθω;

Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τα βήματα και τις διαδικασίες που απαιτούνται για να δημιουργήσουν αυτά τα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Από την προετοιμασία της ζύμης έως το ψήσιμο και την διακόσμηση, το σεμινάριο θα καλύψει όλες τις σημαντικές πτυχές της παρασκευής τους. 


Αυτές οι πρακτικές εφαρμογές θα αποτελέσουν την ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εξασκήσουν και να εφαρμόσουν τις νέες δεξιότητες, δημιουργώντας υψηλής ποιότητας Χριστουγεννιάτικα γλυκά.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Πανετόνε (Panetone)
  • Παντόρο (Pandoro) 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PANETTONE PANDORO    »!