CAKES ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/02/2022 18:00   -   28/02/2022 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€200 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδίκευση
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 
Ώρες διεξαγωγής
18:00-21:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Στέφανος Διαμαντόπουλος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Βεβαιώση παρακολούθησης προγράμματος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
100
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

Σημειώσεις προγράμματος + Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, ,
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Cakes
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
CAKES ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης για Cakes με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές παρασκευές με την μεγαλύτερη εμπορική ζήτηση! 

Τα cakes αποτελούν την βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης, μιας και απαιτούνται τόσο ως βάσεις για πιο σύνθετα γλυκά και τούρτες ή δημιουργούνται και προσφέρονται αυτόνομα. Ωστόσο, η τεχνογνωσία τόσο για την σωστή χρήση των υλικών, τις ενδεδειγμένες θερμοκρασίες, το ψήσιμο και το άψογο αποτέλεσμα αποτελεί μία εξειδίκευση, απαραίτητη  για όσους ασχολούνται με την παρασκευή τους.
 
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

 

 
 
 

 

Σημειώσεις

*Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
*Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής (250€) ή την εξόφληση.
*Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
*Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
*Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
*Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

ΜΑΘΗΜΑ 1: Βασικά 

ΜΑΘΗΜΑ 2: Υγρά Κέικ

ΜΑΘΗΜΑ 3: Γεμιστά

ΜΑΘΗΜΑ 4: Νηστίσιμα

ΜΑΘΗΜΑ 5: Μάφινς

 

Τι θα μάθω;

Tα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο έχουν να εξειδικεύσετε τις γνώσεις σας σε βάθος στη παρασκευή διαφόρων ειδών όπως υγρά, γεμιστά, νηστίσιμα, αλλά και toppings. Ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, για επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CAKES ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»!