SPAGHETTI & SALSA
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τρεις Ιταλικές σάλτσες που ξεχώρισαν απ' άκρη σ' άκρη συνδυάζονται με μοναδικά spaghetti για να μας εκπαιδεύσουν στην αυθεντικότητας της Ιταλικής γαστρονομίας!
Η Roman Carbonara με πανσέτα, αυγά και Pecorino Romano, έτσι όπως δεν την μάθαμε. Η γευστικά πικάντικη Fra Diavolo με γαρίδες και αντσούγιες σε μία υπέροχη σύβραση τομάτας, κρασιού, σκόρδου και μαϊντανού μας αποδεικνύει πώς εκστασιάζει για την σπιρτάδα της.
Τέλος, η πλούσια και κρεμώδης Alfreddo με βούτυρο και παρμεζάνα συνταιριάζει με το σπανάκι και δημιουργεί μία από τις πιο νόστιμες σάλτσες της Ιταλικής Κουζίνας!
Εκπαιδευτής Chef: Δημήτρης Γουβιανάκης Πόντοι ΜΜ :35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.