Τι είναι τα Μαθήματα;
(+30) 210 9882378

Τι είναι τα μαθήματα;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ HANDS ON We Teach. You Cook

Αρχάριος ή Επαγγελματίας, όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα Μαθήματα Μαγειρικής! Πιο προσιτά από ποτέ, σε μία τιμή ευέλικτη για όλους και με ειδικά προνόμια για τους ανέργους, κάθε μάθημα μας είναι πραγματική απόλαυση! Αυτό που χρειαζόμαστε εμείς από εσάς είναι καλή διάθεση για την παρέα και πολύ όρεξη για μαγείρεμα…

Κάθε μήνα βρίσκετε νέο πρόγραμμα μαθημάτων και δραστηριοτήτων στο site μας, βασισμένο στην εποχικότητα, στις εορτές, στην ζήτηση, αλλά και στην ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής γίνονται με την δική σας συμμετοχή! Αυτό σημαίνει πως φοράτε την ποδιά σας, έχετε τα δικά σας μαγειρικά εργαλεία και τις πρώτες ύλες που χρειάζεστε για να εξασκηθείτε. Ο εξειδικευμένος Chef θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα, αλλά η χαρά της δημιουργικότητας είναι όλη δική σας!!!

Κατά την διάρκεια του μαθήματος, ο Chef θα σας εξηγήσει τις διαδικασίες των τεχνικών, ενώ παράλληλα θα σας παρουσιάζει τον τρόπο μαγειρικής και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση, να πούμε μικρά μυστικά και εναλλακτικές για να γίνουν οι συνταγές μας πιο νόστιμες ή/και εύκολες και τέλος να δημιουργήσουμε το υπέροχο συναίσθημα της αγάπης για την μαγειρική!

Είστε αρχάριος? 

Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθημα με απλές τεχνικές και ορολογία. Τα μαθήματα αυτά ωστόσο μπορούν να παρακολουθήσουν και επαγγελματίες, μιας και παρέχουμε πληθώρα ιδεών και λύσεων για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.

Είστε επαγγελματίας?

Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν και αναπτύξουν τις δεξιότητές σας. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε επιδέξιους μάγειρες, επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και ερασιτέχνες με υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

Στα μαθήματά μας μπορείτε να:

    • Μαθαίνετε τις βασικές δεξιότητες για υπέροχα μαγειρέματα.
    • Εργάζεστε μαζί με άλλους μαθητές για την προετοιμασία κάθε πιάτου
    • Απολαμβάνετε μια πλούσια εμπειρία μάθησης
    • Δοκιμάζετε όλοι μαζί ότι δημιουργήσατε
    • Λαμβάνετε όλες τις συνταγές του μαθήματος μαζί με σημειώσεις!

Πώς να κλείσετε ένα μάθημα;

Δυνατότητα συμμετοχής στο μάθημα μαγειρικής έως 12 άτομα ανά χώρο. Κάποια μαθήματα έχουν μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 8 άτομα, ανάλογο κόστος και απαιτούμενη προπληρωμή, ώστε οι εκπαιδευτές μας να μπορούν να αφιερώσουν την κατάλληλη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα και να έχει εξασφαλιστεί η προμήθεια των α υλών. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες πώς μπορείτε να κλείσετε μάθημα.

Εσείς έχετε κάρτα μέλους για περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις?

Για να δώσουμε αξία στην εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Club μας, τα μέλη που εγγράφονται εντελώς δωρεάν στην Premium Membership Card απολαμβάνουν πιο μοναδικά προνόμια, εκπτώσεις και οφέλη στα μαθήματά μας!

Η Premium Membership Card είναι κάτι περισσότερο από μία κάρτα. Είναι μία ολόκληρη σχέση μαζί σας που έμπρακτα μετατρέπει την συμμετοχή σας σε απόδειξη φιλίας. Για εμάς είστε φίλοι που σας γνωρίζουμε προσωπικά. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Προγράμματα Προνομίων, η Premium Membership Card σας προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία εξυπηρέτησης από την πρώτη ημέρα της εγγραφής σας!

Η εμπειρία είναι μοναδική, μιας και θα απολαύσετε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας την χαρά της δημιουργίας. 3 μοναδικές ώρες που θα σας φανούν αξέχαστες!!!

Δείτε τα μαθήματα

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Δωροκάρτα

 

banner cookery club

Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο!

Σε συνεργασία με το Φορέα Πιστοποίησης ACTA που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το Culinary Center & Cookery Club «Μαθήματα Μαγειρικής» αποτελεί πιστοποιημένο χώρο εκπαίδευσης και διοργανώνει εξετάσεις πιστοποίησης. Αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ) με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

Μάθετε περισσότερα...

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Stay in touch