ΚΩΚ & ECLAIR
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
2 γλυκίσματα που αγαπήθηκαν στο Παρίσι και ερμηνεύτηκαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην χώρα μας. Τα κωκ και τα εκλαίρ, αποτελούν κλασσικές τεχνικές που διδάσκονται σε όλες τις σχολές ζαχαροπλαστικής ως βασική κατάρτιση. Έχουν πολλές δυνατότητες εξέλιξης τους σε δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής, αρκεί να τελειοποιηθεί η βασική τεχνική. Εκπαιδευόμαστε στις ζύμες, το ιδιαίτερο κόψιμο, δοκιμάζουμε τρεις διαφορετικές γεμίσεις (σοκολάτα, patissier, mousse καραμέλας) και επικαλύπτουμε με τον πιο γλυκό τρόπο.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Καραφλός Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.