COWBOY STEAK
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Εξειδικευμένα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μία τεχνική κατευθείαν από την «χώρα των gauchos»! Εκεί όπου Αργεντίνοι καουμπόις εκτρέφουν τα καλύτερα μοσχάρια για τους κρεατολάγνες. Τα cowboy steaks είναι κομμάτια βοδινά μεγάλου μεγέθους τα οποία μαρινάρονται, καρυκεύονται και ψήνονται με έναν στόχο: πώς θα καταφέρουμε να απολαύσουμε την μεγαλύτερη μπριζόλα στην πιο μαλακή της μορφή αλλά και ποια είναι η ιδανική γαρνιτούρα για να την συνοδεύσει! Για τις ανάγκες του μαθήματος, θα ετοιμάσουμε μία παραδοσιακή σάλτσα τσιμιτσούρι η οποία θα εμπλουτίσει το cowboy steak.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.