Ζαχαροπλαστική - Ολοκληρωμένος Κύκλος
- Επίπεδο Mastering
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
ΟΛΗ Η ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Γίνετε Pastry Chef σε μόλις 12 μαθήματα!!!
Ο Ολοκληρωμένος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στο χώρο. Τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.
Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.
Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική + 80% Πρακτική
Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 – 21:00, για τα 4ωρα μαθήματα: 17:30 - 21:30
Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα
Κόστος Διδάκτρων: €1100
Εκπαιδευτές: Καραφλος Νίκος, Ζωγράφος Γιάννης
Διαπίστευση QTL (Quality Training Education Label): €25
Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων ).
ΜΑΘΗΜΑ 1: Κρέμες
Πατισιέ βανιλια / Πατισιε Σοκολάτας / Λεζέ Μουσελίν / Κρέμα-ανγκλέζ / Κρέμα Βουτύρου με Κρέμα-ανγκλέζ
ΜΑΘΗΜΑ 2: Μους
Πατ-α-μπομπ / Μους σοκολάτας / Βαβαρουάζ Βανίλιας / Βαβαρουάζ Σοκολάτας
ΜΑΘΗΜΑ 3: Μαρέγκες, Σως
Μαρέγκα Γαλλική / Μαρέγκα Ελβετική / Μαρέγκα Ιταλική / Σως Σοκολάτας με ψητά μήλα / Σώς Καραμέλας με ψητές μπανάνες / Σαμπαγιόν Γκραντινέ με φρούτα / Κουλί φρούτων του δασους
ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζενουάζ, Κεικ, Σαμπλέ, Σουκρέ
Ζενουάζ Βανίλια / Ζενουάζ Σοκολάτας / Κέικ με φρούτα / Σαμπλέ Τάρτα με γέμιση μήλου / Σουκρέ Ταρτα με γέμιση λεμονιού
ΜΑΘΗΜΑ 5: Μπισκουί
Κουγιέρ / Ρουλάντ / Τζοκόντ / Σαβοϊ
ΜΑΘΗΜΑ 6: Φεγετέ (διάρκεια 4 ώρες, 17:30 - 21:30)
Φεγετάζ / Μιλφέϊγ
ΜΑΘΗΜΑ 7: Κρουασάν, Μπριός (διάρκεια 4 ώρες, 17:30 - 21:30)
Κρουασάν / Μπριός
ΜΑΘΗΜΑ 8: Ζύμη choux
Ζύμη Σού Βανίλιας / Ζύμη Σού Σοκολάτας / Κροκαλέν / Σού καραμέλας / Εκλαίρ Σοκολατας
ΜΑΘΗΜΑ 9: Γλυκά Σοκολάτας
Φοντάν / Μοελόζ / Σουφλέ / Μπράουνι με καρύδια / Σιρόπι Σοκολάτας / Σοκολατόπιτα
ΜΑΘΗΜΑ 10: Σοκολάτα
Κουβερτούρα Μαύρη, θεμοκρασίες / Γκανάζ, Γκλασάζ / Κουβερτούρα Γάλακτος, θεμοκρασίες / Γκανάζ, Γκλασάζ / Μους λευκής Σοκολάτας
ΜΑΘΗΜΑ 11: Πετιτ – φουρ
Μαντλέν / Φινανσιέρ / Τουϊγ / Ντιαμάντ / Σιγκαρέτ / Σακούλας
ΜΑΘΗΜΑ 12: Παραδοσιακά γλυκά
Καρυδόπιτα / Ραβανί / Γαλακτομπούρεκο / Μπακλαβάς / Καταίφι / Σαραγλί
Τε 19.04, Δε 24.04, Τε 26.04, Τε 03.05, Δε 08.05, Τε 10.05, Δε 15.05, Τετάρτη 17.05, Δε 22.05, Τε 24.05, Δε 29.05, Τε 31.05
Ώρες Διεξαγωγής:18:00 - 21:00 - για τα 4ωρα μαθήματα: 17:30 - 21:30
-Μόνο με προπληρωμή-
*Η θέση ισχύει με την προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης τελευταίας στιγμής δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
*Η εταιρεία «Μαθήματα Μαγειρικής –Culinary Center & Cookery Club» διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. Τα «Μαθήματα Μαγειρικής –Culinary Center & Cookery Club» δεν υποχρεούνται να αναπληρώνουν μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.