CHOCOLATE LURE CREMEUX
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο Pastry Chef ετοιμάζει μια διαφορετική τάρτα, τραγανή, απολαυστική και γεμάτη από την δική του δημιουργικότητα!
Για τις ανάγκες του μαθήματος μαθαίνουμε πώς θα φτιάξουμε πλάκα σοκολάτας από καρύδια pecan, ποια τεχνική χρησιμοποιούμε και ποια τα απαραίτητα υλικά που συνδράμουν στην δημιουργία του απολαυστικού chocolate lure, ενώ την εμπλουτίζει η κρεμώδης cremeux βουτύρου και η πανακότα με σοκολάτα γάλακτος.
Στο τελείωμα το επιδόρπιο ολοκληρώνει η βελούδινη σαντιγί με άρωμα βανίλιας. Ένας υπέροχος συνδυασμός σε μια μόνο τάρτα!!!
Εκπαιδευτής Chef: Νικος Καραφλός Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.