ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ & ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΑ ΕΚΛΑΙΡ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το γαλλικό προφιτερόλ διαφέρει αρκετά από αυτό το γλύκισμα που απολαμβάνουμε στην Ελλάδα.
Άγλυκα φρεσκοψημένα, αφράτα σου (pâte à choux) γεμιστά- κατά τις ζαχαροπλαστικές γραφές- με παγωτό βανίλια και ζεστή σως σοκολάτας. Σύμφωνα με τις γαλλικές περγαμηνές τα σου πρέπει να είναι τόσο μεγάλα ώστε να μην μπουκώνουν το στόμα και η κρέμα τόσο φίνα ώστε να μπορείς να απολαύσεις κάθε μπουκιά στο προφιτερόλ χωρίς να λιγωθείς.
Επιπλέον, στις τεχνικές του μαθήματος εκπαιδευόμαστε και στα εκλαίρ που είναι το πιο hot trend του Παρισιού. Συνδυάζουμε με φρούτα εποχής και μους σοκολάτα, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της pate a bombe και της σάλτσας βατόμουρου!
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.