BIG TEXAN
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Όταν το Νο 1 steakhouse του Τέξας-κλασσικό κιτς ράντσο, έβγαλε το Big Texan Dinosaur στο μενού του τα κανάλια έκαναν ουρά για μία συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη. Όμως το πιο εμπορικό μενού του εστιατορίου ήταν και παραμένει τα τηγανιτά μανιτάρια με mountain μύδια και τα χοιρινά ribs με τηγανιτές πατάτες και ranch sauce. Από πού όμως προκύπτει αυτή η νοστιμιά για την οποία συρρέουν πλήθη? Μάθαμε την original συνταγή για το μενού και μεταφέρουμε τις γεύσεις από το Αμαρίλλο στην Αθήνα.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.