ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ MEDITERRANEE
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- new
- Παραδοσιακές Συνταγές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα υλικό, Δύο τεχνικές … ανακαλύπτουμε το Χταπόδι σε μοναδικές συνταγές όπως μαγειρεύεται στις χώρες της Μεσογείου. Από Ελλάδα επιλέγουμε χταπόδι στιφάδο με ελιές, από Ιταλία Polpi in Umido με σάλτσα τομάτας και κρασιού και από Ισπανία Pulpo Callego με γλυκιά πάπρικα. Και αν θεωρούν τα μεγάλα ψάρια ως την καλύτερη γαστρονομική επένδυση, εδώ στην Ελλάδα θεωρούμε το χταπόδι τον βασιλιά των θαλασσινών για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έχει την μικρότερη περιεκτικότητα σε χοληστέρολη και δεύτερον γιατί το συγκεκριμένο θαλασσινό ταιριάζει τόσο στα «αλώνια» όσο και στα «σαλόνια»! Δηλαδή μπορεί να χαρίσει τόσο πιάτα καθημερινά όσο και πιάτα που αρμόζουν στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 35
Ελάχιστη Συμμετοχή 8 άτομα
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.