Μικρά Briochin
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Από τις πιο γλυκιές επινοήσεις της ζαχαροπλαστικής, τα brioche σίγουρα ξεχωρίζουν, για το μοναδικό άρωμα τους, την αφράτη γεύση τους και για τα απίθανα και γευστικά «παντρέματα» που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Ο pastry Chef μας δείχνει την τεχνική για να δουλέψουμε την ιδιαίτερη ζύμη τους. Μπορεί με διαφορετική, κάθε φορά, γέμιση να δώσει την ιδέα ενός τελείως διαφορετικού γλυκού κάθε φορά: Επικάλυψη με πραλίνα, αρωματική και βελούδινη κρέμα λεμονιού και κρέμα τυρί με καφέ esspreso. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας πάρει το μυαλό και δε θα αρκεστείτε σε ένα μόνο…
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.