Tagliatelle con salsa
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ταξιδεύουμε μέχρι την αγαπημένη μας Ιταλία και δημιουργούμε χειροποίητες Tagliatelle εύκολα και απλά. Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για να δημιουργήσουμε την πιο τέλεια ζύμη ζυμαρικών. Με τι τις συνοδεύουμε? Φυσικά με τις 2 πιο διάσημες σάλτσες της αγαπημένης μας χώρας! Amatriciana sauce, μια πλούσια σάλτσα τομάτας με φρέσκα αρωματικά, πεκορίνο και guanciale (ένα είδος χειροποίητου bacon) που πρωτοδημιουργήθηκε στην πόλη Amatrice. Ολοκληρώνουμε το γαστρονομικό μας ταξίδι μαγειρεύοντας την φημισμένη Carbonara sauce, στην κλασσική εκδοχή της με porchetta, παρμεζάνα και αυγά!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.