ΣΕΕΜΕ: Βιβλίο Συντήρησης & Επισκευής Μηχανημάτων

ΣΕΕΜΕ: Βιβλίο Συντήρησης & Επισκευής Μηχανημάτων

Αυτή η νέα έκδοση αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του ΣΕΕΜΕ.

Κατεβάστε Εδώ 3

Με την έκδοση αυτή, ο Σύνδεσμος Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ) προσπαθεί να επιτύχει δύο βασικούς στόχους που είναι κρίσιμης σημασίας για τον κλάδο μας.

Πρώτον, προσφέρουμε στην εστίαση ένα πολύτιμο εργαλείο στον τομέα της συντήρησης και της αποτελεσματικής λειτουργίας των μηχανημάτων τους.

Το “Βιβλίο Συντήρησης & Επισκευής Μηχανημάτων” προσφέρει λεπτομερείς οδηγίες και συμβουλές για τη διατήρηση και την ασφαλή χρήση των εξοπλισμών, ενώ παρέχει και αναλυτικό αρχείο συντήρησης για κάθε μηχάνημα.

Δεύτερον, με αυτήν την πρωτοβουλία, ο ΣΕΕΜΕ εκφράζει την αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του κλάδου της μαζικής εστίασης. Διευκολύνουμε τον δρόμο για βελτίωση της ασφάλειας στις επισιτιστικές μονάδες, της αποτελεσματικότητας και της βιωσιμότητας στον κλάδο.

Η συντήρηση των μηχανημάτων είναι μια σημαντική διαδικασία που βοηθά στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των μηχανημάτων και στην πρόληψη βλαβών. Η τακτική συντήρηση μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βελτίωση της ασφάλειας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αυτή η έκδοση αποτελεί μόνον την αρχή.

Ο ΣΕΕΜΕ δεσμεύεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να προσφέρει νέες πρωτοβουλίες που θα θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου.



Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024