Ζήστε μία ανεπανάληπτη Καλοκαιρινή Ομαδική Εμπειρία

Ζήστε μία ανεπανάληπτη Καλοκαιρινή Ομαδική Εμπειρία

Χαρίστε το πιο όμορφο καλοκαίρι στους εργαζόμενούς σας!!! Για τις εταιρείες που κλείνουν μία δραστηριότητα team building μέχρι τέλος Ιουλίου, προσφέρουμε την ευκαιρία να απολαύσουν αυτήν την αξέχαστη εμπειρία με μία οικονομική προσέγγιση.

Ομαδική Δραστηριότητα | Πλήρες δείπνο, κρασί και αναψυκτικά | Ειδική Τιμή για 12 άτομα, Ισχύει για περιορισμένο διάστημα, Προσφορά 500€

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/8/2023, με αυστηρή προτεραιότητα στις διαθέσιμες ημερομηνίες κατόπιν τελικής κράτησης και περιλαμβάνει prex fix πακέτα δραστηριοτήτων (welcome, δραστηριότητα, δείπνο, κρασί και αναψυκτικά)

Συνειδητοποιούμε τη σημασία της ομαδικότητας και της συνεργασίας για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Μέσω της ομαδικής εμπειρίας μαγειρικής, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που προάγει την ομαδικότητα, την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της εταιρείας σας. Οι δραστηριότητές μας σχεδιάζονται με προσοχή, λεπτομέρεια και αγάπη για να προωθήσουν τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την ανταλλαγή ιδεών, καθώς επίσης και για να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις για την ομάδα σας. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της εταιρείας σας, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη εμπειρία που θα ενισχύσει τη δυναμική της ομάδας και θα αναπτύξει τις δεξιότητες των συνεργατών σας.

3 Βήματα για να προσφέρετε στους εργαζομένους σας ένα αξέχαστο καλοκαίρι:

1) Κλείστε ημερομηνία 2) Επιλέξτε το μενού 3) Απολαύστε μία αξέχαστη μαγειρική εμπειρία!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα (2109882378, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να κλείσετε το team building της εταιρείας σας. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα της διαδικασίας και θα εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Και οι καταξιωμένοι σεφ θα σας καθοδηγήσουν σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023