Κλείνουμε 10 Χρόνια Αφοσίωση στην Εκπαίδευση!

Κλείνουμε 10 Χρόνια Αφοσίωση στην Εκπαίδευση!

Σε αυτήν τη σημαντική επέτειο, θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας προς όλους εσάς που μας στηρίζετε εδώ και δέκα χρόνια. Επιτρέψτε μας να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας! 

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Για όλους τους κατόχους της κάρτας μέλους και της κάρτας επαγγελματία, διαθέτουμε μηνιαία προνόμια, παροχές και εκπτώσεις για ολόκληρο τον επόμενο χρόνο.

Θα ανακαλύπτετε καινούργιες εκπαιδευτικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Για Μαθητές (αρχάριους):

  • Ειδικές εκπτώσεις για να βοηθήσουμε νέους μαθητές να εξελίξουν το ταλέντο τους.
  • Πρόσβαση σε αποκλειστικά μαθήματα, σχεδιασμένα για την ενίσχυση των βασικών δεξιοτήτων μέσω πλατφόρμας.
  • Εκπαιδευτική υποστήριξη από τους σεφ για να εξασκήσετε τη δημιουργικότητά σας.

Για Φοιτητές Άλλων Σχολών Μαγειρικής:

  • Eιδικές προγραμματισμένες δραστηριότητες για φοιτητές που θέλουν να εμπλουτίσουν τις σπουδές τους με πρακτικές εμπειρίες.
  • Μαθήματα που εμβαθύνουν στην γαστρονομία και παρέχουν σημαντικές γνώσεις για τον επαγγελματικό χώρο.
  • Συμμετοχή σε ξεχωριστά σεμινάρια που εστιάζουν σε προηγμένες τεχνικές και δεξιότητες.

Για Επαγγελματίες της Εστίασης:

  • Eξειδικευμένα μαθήματα και προγράμματα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των επαγγελματιών της εστίασης. 
  • Tεχνικές και τάσεις που βοηθούν τους επαγγελματίες να προοδεύσουν στον χώρο τους. 
  • Δυνατότητες εκπαίδευσης για να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
  • Ομιλίες και Ημερίδες ειδικές για επαγγελματίες.

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε στο πλευρό σας σε αυτό το ταξίδι της μάθησης και της ανάπτυξης. Συνεχίστε να μας εμπιστεύεστε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό περιβάλλον!

Αυτό που λέμε πάντα στους μαθητές όλων των προγραμμάτων μας είναι ότι θα είμαστε δια βίου στο πλευρό τους, σε κάθε βήμα, κάθε ανησυχία, κάθε αναζήτηση, κάθε χαρά! Θα χαιρόμαστε μαζί σε κάθε βήμα που κάνετε!

Επιπλέον συνεχίζουμε να προσφέρουμε για τους μαθητές των προγραμμάτων και τους επαγγελματίες:

Μοναδικές Εκπαιδευτικές Ευκαιρίες: Ως αφοσιωμένη σχολή, προσφέρουμε στους μαθητές μας πρόσβαση σε μοναδικά μαθήματα και προγράμματα που εμπλουτίζουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους στον χώρο της γαστρονομίας.

Προσωπική Εξέλιξη: Επιδιώκουμε να σας υποστηρίξουμε σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξής σας. Με ειδικά προγράμματα και εξειδικευμένες δραστηριότητες, σας βοηθούμε να εξελιχθείτε και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Κοινότητα και Δικτύωση: Μεταξύ μας, δημιουργούμε μια ενισχυμένη κοινότητα ηθικών, υπεύθυνων και παθιασμένων μαγείρων. Τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν βιώσιμες σχέσεις στον κλάδο.

Ευελιξία: Κατανοούμε τις απαιτήσεις σας και προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα εκπαίδευσης που προσαρμόζονται στον ρυθμό και τις ανάγκες σας.

Αναγνώριση: Οι πτυχιούχοι μας απολαμβάνουν την αναγνώριση στον κλάδο της γαστρονομίας και έχουν προνομιακή θέση στον επαγγελματικό κόσμο.

Συνεχίστε να Μαθαίνετε, να Δημιουργείτε και να Εκπληρώνετε τα Όνειρά σας!

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023