Νέοι όροι κάρτας μέλους

Νέοι όροι κάρτας μέλους

Για να απολαμβάνετε πιο ξεκάθαρα την εμπειρία σας στο Cookery Club, φροντίσαμε να ανανεώσουμε τους όρους και τα προνόμια της κάρτας μέλους σας. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε τις αλλαγές στο παρακάτω link http://www.mathimatamageirikis.gr/el/membership-card

Πολύ σύντομα θα παρέχεται η δυνατότητα να μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας τους πόντους που προκύπτουν απο τις συμμετοχές σας, να παρακολουθείτε τις κρατήσεις σας, αλλά και να βλέπετε προτάσεις βασισμένες στο προφίλ σας. Για όσους δεν έχουν ακόμα κάρτα μέλους, μπορείτε να μπείτε στο http://www.mathimatamageirikis.gr/el/faq/membership-card-faq και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Οι πόντοι και τα προνόμοια ισχύουν απο την στιγμή που γίνεστε μέλος!

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας και να σταματήσετε να απολαμβάνετε τα προνόμοια της κάρτας, μπορείτε να μας ενημερώσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017