Aνακαλύψτε τα Αφιερώματα των Μαθημάτων Μαγειρικής του Απριλίου!

Aνακαλύψτε τα Αφιερώματα των Μαθημάτων Μαγειρικής του Απριλίου!

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας έμπνευσης για την μαγειρική! 

Το φαγητό ενεργοποιεί όλες μας τις αισθήσεις καθώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια απο τις μεγαλύτερες απολάυσεις της ζωής.  Στα Μαθήματα Μαγειρικής | Culinary Center & Cookery Club μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, τεχνικά μαθήματα και διακόσμησης. 

Ανακαλύψτε τις καλύτερες επιλογές μας ανάμεσα από τα παρακάτω:

Κλασσικά και Τεχνικά| Ξεκινάμε με ένα μάθημα-ορόσημο στον χώρο της γαστρονομίας καθώς θεωρείται μια απο τις βάσεις στην Μαγειρική Τέχνη. Αναφερόμαστε φυσικά στο μάθημα Bisque, ένα μάθημα απαράμιλλης τεχνικής σύμφωνα με την οποία παίρνεις το μάξιμουμ της γεύσης από οστρακοειδή ή από τα κέλυφη τους. Μεταφερόμαστε στην Πόλη του Φωτός και αναβιώνουμε μαγειρικά 2 απο τις καλύτερες συνταγές των ατμοσφαιρικών Bistrot στο μάθημα French Bistrot και αφήνουμε να μας κατακλύσει η μαγεία της Γαλλικής Κουζίνας απλά και ταπεινά.

Διεθνής Κουζίνα | Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν εξωτικά χρώματα και αρώματα με εύκολα και απλά βήματα στο τραπέζι μας. Κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου με ξεχωριστές γεύσεις, λόγω της ιδιαίτερης παλέτας υλικών που μπορεί να συναντήσουμε, γαστρονομικά ήθη και έθιμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κουλτούρα του κάθε τόπου... Tο ταξίδι μας ξεκινά από την εξωτική Ταυλάνδη. Υποδεχόμαστε την Ταυλάνδη με τα ήθη και τα έθιμα της σε 2 μοναδικά μαθηματα: Welcome to Thailand I και Welcome to Thailand II

Street Food | Οι πιο νόστιμες επιλογές για χειροποίητα Streets μέσα απο γαστρονομικά ταξίδια σέ όλα τα μέρη του κόσμου! Γνωρίζατε όμως ότι το Street Food έχει καταβολές απο την αρχαία Ελλάδα? Μέσα απο γαστρονομικές αναδρομές αλλά και ταξίδια ανακαλύπτουμε μικρές και ενδιαφέρουσες συνταγές που η κάθε μια έχει να πει την δικιά της ιστορία.. Ξεκινάμε το ταξίδι μας με μια αγαπημένη συνταγή απο το μακρινό Σικάγο, αναφερόμαστε στις φημισμένες 50 Cent Wings, που θα σας κάνουν να γλύφετε τα δάχτυλα σας απο την ζουμερότητα και την γεύση του κοτόπουλου. Συνεχίζοντας μεταφερόμαστε στην Κολομβία και δημιουργούμε το Pablo Escobar Burger, ένα φλογερό αλλά και εκρηκτικό burger που όμοιο του δεν θα έχετε συναντήσει.

Παραδοσιακά και Καθημερινά | Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία που μπορούν να δώσουν τις καλύτερες συνταγές για το Πάσχα και όχι μόνο! Μέσα απο μαγειρέματα γνωρίζουμε καλύτερα τα ήθη και τα έθιμα κάθε γωνιάς του τόπου μας και μας κάνουν να νοιώσουμε την ζεστασιά και αρμονία ενός καλομαγειρέμενου φαγητού με αγνά και απλά υλικά. Εκπαιδευόμαστε στην σωστή τεχνική για χειροποιήτο φύλλο και δημιουργούμε Τραγανά Ρολάκια  αλλά και παραδοσιακές Νηστίσιμες Πίτες

Αρτοποιία| Μη χάσετε τα μαθήματα αρτοποϊίας και αρτοπαρασκευών, γεμάτα τεχνικές! Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Ιταλικά Calzone & Peinirlis, λαχταριστά Πιροσκί και αυθεντικά Paninis.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017