Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής του Μαρτίου!

Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής του Μαρτίου!

Πιο εορταστικά από ποτέ, πιο δημιουργικά και τεχνικά, αλλά και με τεχνικές που θα σας εκπαιδεύσουν στην μαγεία της Ζαχαροτεχνικής! Ανακαλύψτε Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής που θα σας εκπαιδεύσουν με τον πιο δυναμικό και εμπλουτισμένο τρόπο στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη, καθώς και Μαθημάτα Διακοσμητικής-Ζαχαροτεχνικής για τους καλλιτέχνες του είδους!

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα.

Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής | Η Ζαχαροπλαστική Τέχνη μπορεί να χαρακτηριστεί απο πολλούς ως μεγάλη αγάπη.

Στα κλασσικά μαθήματα ζαχαροπλαστικής για αυτό το μήνα η Opera, η οποία αποτελεί την πιο βασική συνταγή στην Ζαχαροπλαστική. Ένα must know τόσο για ερασιτέχνες, όσο και για επαγγελματίες.

Λαχταριστά Ιταλικά Biscotti, όπως αρωματικά Novellini Amareti, δηλαδή μικρά μπισκότα αμυγδάλου, φημισμένα Cantuccini και Fior di Cacao  που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με ροφήματα ή καφέ και δεν λείπουν από το βασικό service των ξενοδοχείων. Η γεύση τους τόσο διακριτική, όσο απαιτείται για να τα απολαύσουμε σωστά.

Τις ιδιαίτερα αγαπητές Νηστίσιμες Τρούφες, σε 2 δυνατές και λαχταριστές εκδοχές: μια με αρωματκή καρύδα και μια με καρότο. Τόσο νόστιμες, εύκολες και θρεπτικές που θα ικανοποιήσει απόλυτα την αίσθηση σας για κάτι γλυκό.

Συνεχίζουμε με εορταστικό πνεύμα, καθώς το Πάσχα είναι προ των πυλών και δημιουργούμε αφράτα Τσουρέκια, αρωματικά Πασχαλινά Κουλουράκια  αλλά και παραδοσιακά Ροξάκια που θα γεμίσουν την κουζίνα μας αρώματα και αναμνήσεις απο τα παιδικά μας χρόνια.

Απογειώνουμε τις γνώσεις μας με ενδιαφέροντα και τεχνικά μαθήματα όπως είναι τα παιχνιδιάρικα Macaron, που να συναρπάζουν με τα διάφορα χρώματα καθώς και με την γεύση τους, ένα λαχταριστό Carrot Cake με πλούσια chocolate butter cream αλλά και την Κασετίνα, μια πανδαισία σοκολάτας...

Easter Cupcakes

Μαθήματα Διακοσμητικής-Ζαχαροτεχνικής | Ζηλευτές δημιουργίες, αγαπημένες φιγούρες που παίρνουν ζωή μέσα απο απλά και εύκολα βήματα μοντελισμού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Μαθαινουμε πως να δημιουργήσουμε τούρτα με ζαχαρόπαστα σε μια παραμυθένια Alice in Wonderland εκδοχή, γαρνίροντας με περίτεχνα σχέδια και μαθαίνοντας τις σωστές τεχνικές ,

δημιουργούμε πασχαλινά toppers για cupcakes στο μάθημα Easter Cupcake Toppers , ταξιδιάρικα μπισκότα διακοσμιμένα με royal icing με vintage θέμα στο μάθημα Royal Icing: Vintage on Air και ολοκληρώνουμε Διακόσμιση Πασχαλινών Αυγών!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017