Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Μαγειρικής για τον μήνα Ιανουάριο

Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Μαγειρικής για τον μήνα Ιανουάριο

Aνακαλύψτε τα γευστικά ταξίδια για τον μήνα Ιανουάριο!

Το φαγητό ενεργοποιεί όλες μας τις αισθήσεις καθώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια απο τις μεγαλύτερες απολάυσεις της ζωής.  Στα Μαθήματα Μαγειρικής | Culinary Center & Cookery Club μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, τεχνικά μαθήματα και διακόσμησης. 

Κλασσικά και Τεχνικά | Καλωσορίζουμε δυναμικά την νέα χρονιά και δημιουργούμε συνταγές που δεν πρέπει να λείψουν από κανένα τραπέζι! Ξεκινάμε με Left Overs - το απόλυτο must μετά την εορταστική περίοδο- με σκοπό να μεταμορφώσουμε τα περισσέματα απο το γιορτινό τραπέζι σε λαχταριστές γεύσεις όπως το Βιετναμέζικο sandwich Banh Mi με καραμελωμένο χοιρινό και φρέσκες πίκλες, συνεχίζουμε με μελωμένο χοιρινό Κότσι και την ιδιαίτερη μαρινάδα από φρέσκα αρωματικά και μουστάρδα που το συντροφεύει. Ολοκληρώνουμε με αγαπημένες Βελουτέ σούπες μανιταριών και κολοκύθας που ταιριάζουν απόλυτα με αυτήν την εποχή, αλλά οι μυρωδιές και οι νοστιμιές δεν τελειώνουν εδώ καθώς στο Do it like a Butcher δημιουργούμε ζουμερά Chops & Ribs που θα σας συναρπάσουν! 

Διεθνής Κουζίνα | Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν εξωτικές γεμάτες χρώματα και μυρωδιές με ευκολα και απλά βήματα στο τραπέζι μας. Κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου με ξεχωριστές γεύσεις, λόγω της ιδιαίτερης παλέτας υλικών που μπορεί να συναντήσουμε, γαστρονομικά ήθη και έθιμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κουλτούρα του κάθε τόπου... Tο ταξίδι μας ξεκινά από την μακρινή Λατινική Αμερική με ένα ιδιαίτερα γευστικό Tacotime  δημιουργώντας χειροποιήτα tacos με διαφορετικές γεμίσεις, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά της Αμερικάνικης κουζίνας μέσα απο το Αμερικάνικο Μενού και το αυθεντικό burger που θα δημιουργήσουμε και καταλήγουμε στην Μασαλία και στο ραφινάτο Le Petit Marseillais που θα μαγειρέψουμε το φημισμένο κοτόπουλο Negresco και την γνωστή σε όλους μας Μπουγιαμπέσα!

Παραδοσιακά και Καθημερινά | Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία που μπορούν να δώσουν απλές και καθημερινές συνταγές! Μέσα απο μαγειρέματα γνωρίζουμε καλύτερα τα ήθη και τα έθιμα κάθε γωνιάς του τόπου μας και μας κάνουν να νοιώσουμε την ζεστασιά και αρμονία ενός καλομαγειρέμενου φαγητού με αγνά και απλά υλικά. Ποια είναι τα Παραδοσιακά του Χειμώνα, που θα μας συντροφεύσουν τις κρύες νύχτες? Μα φυσικά Πηλιορείτικο σπεντζοφάι και κλασσική τηγανιά. Μαγειρευούμε κλασσικές συνταγές  με Σύγκλινο & Απάκι και ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο αγαπημένο μας Ελληνικό νησί, την Κρήτη!

Αφιέρωμα Αρτοποιϊα | Μη χάσετε τα μαθήματα αρτοποιϊας και αρτοπαρασκευών, γεμάτα τεχνικές! Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε αυθεντικό αφράτα τσουρέκια με χειμωνιάτικες γεμίσεις και επικαλύψεις καθώς και χειροποιήτη Τυρόπιτα που θα σας ξετρελάνει!

Meet the Producer | Γνωρίζουμε από κοντά το αυγοτάραχο, αυτήν την εκλεκτή κεχριμπαρένια λιχουδιά με τη ξεχωριστή νοστιμιά και το φίνο άρωμα της που συγκαταλέγεται στις gourmet γεύσεις και βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές της απαιτητικής γαστρονομίας!

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016