Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Μαγειρικής για τον μήνα Δεκέμβριο

Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Μαγειρικής για τον μήνα Δεκέμβριο

Aνακαλύψτε τα γευστικά ταξίδια για τον μήνα Δεκέμβριο!

Το φαγητό ενεργοποιεί όλες μας τις αισθήσεις καθώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια απο τις μεγαλύτερες απολάυσεις της ζωής.  Στα Μαθήματα Μαγειρικής | Culinary Center & Cookery Club μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, τεχνικά μαθήματα και διακόσμησης. Κάθε μήνα τα Μαθήματα Μαγειρικής ανακοινώνουν κάθε μήνα διαφορετικό πρόγραμμα με μαθήματα για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια εξειδικευμένης θεματολογίας και κατεύθυνσης με βάση το αντικείμενο του ενδιαφέροντος τους...

Εορταστικά και Τεχνικά | Φόραμε τα γιορτινά μας και με έντονη εορταστική διάθεση δημιουργούμε συνταγές που δεν πρέπει να λείψουν από κανένα τραπέζι! Ξεκινάμε με πλούσιες Χριστουγεννιάτικες σαλάτες, κλασσικό και αγαπημένο Virginia Ham, διάφορετικές παρασκευές με Γλυκοπατάτες  - το απόλυτο συνοδευτικό ενός κυρίως γεύματος, αλλά και πως μπορούμε να σερβίρουμε ότι μας έμεινε απο το εορταστικό τραπέζι την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων ή Boxing Day, όπως είθισται να λέγεται. 

Breakfast & Brunch | Οι πιο νόστιμες επιλογές για ένα ιδανικό πρωινό για να σας τονώσουν μετά απο ένα εορταστικό ξενύχτι ή ένα ιδιαίτερο brunch, ώστε νας σας προετοιμάσουν για ένα ακόμα τραπέζι! Ξεκινάμε με Breadfast, μια street εκδοχή για ένα απολασυτικό και δυναμωτικό πρωινό με βάση το ψωμί, ραφινάτα French & Chic Sandwiches που μπορούν να σταθούν επάξια σε ένα εορταστικό μπουφέ, αλλά και με το New Years Brunch που θα σας αναζωογονήσει με τον πιο γλυκό τρόπο! 

Διεθνής Κουζίνα | Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν εξωτικές γεύσεις γεμάτες με χρώματα, αρώματα και γεύσεις με ευκολα και απλά βήματα στο τραπέζι μας. Κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου με ξεχωριστές γεύσεις, λόγω της ιδιαίτερης παλέτας υλικών που μπορεί να συναντήσουν, γαστρονομικά ήθη και έθιμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κουλτούρα του κάθε τόπου... Tο ταξίδι μας ξεκινά από την εξωτική Ταυλάνδη με ένα ιδιαίτερα γευστικό Thai Fusion 2, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά της Ινδικής κουζίνας μέσα απο το Authentic India vol 2 και καταλήγουμε στο Μεξικό με Nachos & Tacos!

Αφιέρωμα Αρτοποιϊα | Μη χάσετε τα μαθήματα αρτοποιϊας και αρτοπαρασκευών, γεμάτα τεχνικές! Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε αυθεντικό μικρά πιροσκί και αφράτα τσουρέκια με χειμωνιάτικες γεμίσεις και επικαλύψεις!

Γευσιγνωσίες | 3 ιδιαίτερα μαθήματα γεμάτα τεχνικές και μυστικά που θα μας κάνουν να γνωρίσουμε καλύτερα Ελληνικά Τυριά αλλά και Ελληνικά Αλλαντικά  μέσα απο ενδιαφέροντα γαστρονομικά μονοπάτια. 

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016