Κάπνισμα Κρεάτων
- Very Popular
- Κρέας
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αν το ψήσιμο αποτελεί ένα ευχάριστο χόμπυ, το ψήσιμο κρεάτων με κάπνισμα είναι η επιτομή του bbq. Το ψήσιμο γίνεται είτε σε ειδικά βαρέλια-καπνιστήρια (smokers), ή σε συσκευές καπνίσματος που λειτουργούν με νερό. Εμείς όμως θα μάθουμε να καπνίζουμε με την πιο εύκολη λύση… ένα ιδιαίτερα απλό καπνιστήριο που θα σας δικαιώσει με τον πιο νόστιμο τρόπο. Η διαδικασία του καπνίσματος προσφέρει στα κρέατα πλούσια αρώματα ξύλου, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γεύσεις των ψητών. Για να λειτουργήσει πρέπει να σιγοκάψετε φυτικά υλικά, όπως ξύλο και να τα αναμείξετε με τα αρώματα βοτάνων.
Μαρινάρουμε και καρυκεύουμε χοιρινό, μοσχάρι και ζυγούρι, ετοιμάζουμε διαφορετικά μείγματα πριονιδιού και μυρωδικών και καπνίζουμε τα κομμάτια μας ανάλογα!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.