16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Sorry Οι εγγραφές για το συμβάν αυτό έληξαν στις 8/05/2024 14:00
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Κάπνισμα Κρεάτων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19/09/2014 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικές
Κάπνισμα Κρεάτων

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αν το ψήσιμο αποτελεί ένα ευχάριστο χόμπυ, το ψήσιμο κρεάτων με κάπνισμα είναι η επιτομή του bbq. Το ψήσιμο γίνεται είτε σε ειδικά βαρέλια-καπνιστήρια (smokers), ή σε συσκευές καπνίσματος που λειτουργούν με νερό. Εμείς όμως θα μάθουμε να καπνίζουμε με την πιο εύκολη λύση… ένα ιδιαίτερα απλό καπνιστήριο που θα σας δικαιώσει με τον πιο νόστιμο τρόπο. Η διαδικασία του καπνίσματος προσφέρει στα κρέατα πλούσια αρώματα ξύλου, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γεύσεις των ψητών. Για να λειτουργήσει πρέπει να σιγοκάψετε φυτικά υλικά, όπως ξύλο και να τα αναμείξετε με τα αρώματα βοτάνων. 

Μαρινάρουμε και καρυκεύουμε χοιρινό, μοσχάρι και ζυγούρι, ετοιμάζουμε διαφορετικά μείγματα πριονιδιού και μυρωδικών και καπνίζουμε τα κομμάτια μας ανάλογα!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Κάπνισμα Κρεάτων»!