JOEL RENO
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο εξαιρετικός ζαχαροπλάστης του French Pastry School σε ένα γλύκισμα που περιλαμβάνει διαφορετικές στρώσεις γεύσεων με τα αρώματα της φράουλας να έρχονται σε πλήρη αρμονία με το φιστίκι. Φινετσάτο κέικ φιστικιού με κρέμα λευκής σοκολάτας, στρώσεις ζελέ φράουλας και υπέροχα αεράτα μαρεγκάκια με άρωμα πορτοκαλιού και βασιλικού!
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.